Til lands

Søk i kartet

På norgeskart.no kan du blant annet skrive ut dine egne turkart - helt gratis.

Finn kart

Turkart

Planlegg turene på norgeskart.no og last ned ditt eget spesialtilpassede turkart fra et hvilket som helst sted i landet - helt gratis!

Historiske kart

Vil du ha eit gammalt kart på hytteveggen? Historiske kart kan lastast ned og skrivast ut gratis. Ta ein kikk i vårt arkiv! 

Kartapp

Last ned Kartverket sin kartapp «Hvor?» til mobil og nettbrett, og du har alltid kartet i lomma - uansett om du har mobildekning eller ikke. 

Kartbilder

Kartverket har mange hundre helt oppdaterte kart som dekker hele landet og er gratis tilgjengelig som høyoppløselige bilder.

Eiendomskart

Med et raskt søk kan du enkelt finne en eiendom eller se eiendomsgrenser i kartet. 

Illustrasjonskart

Kartverket har illustrasjonskart og oversiktskart som er godt eigna viss du treng oversiktskart over Norge i ein presentasjon eller ei studentoppgåve.

Husk «Hvor?»-appen på skitur!

Har noen gang sporet av i skiløypa eller gått deg vill i vinternatten? Med Hvor?-appen vil du alltid ha tilgang til kart på telefonen din, også når du ikke har mobildekning på fjellet eller i skogen.

Nyheter til lands

Soner for arbeidsgiveravgift

Fra 1. januar 2022 gjelder ny inndeling for arbeidsgiveravgiftsoner. Flere kommuner som ble slått sammen i 2020 har beholdt tidligere soner, tilsvarende tidligere kommuneinndeling. Norgeskart er tilpasset for å være et hjelpemiddel for arbeidsgivere til å finne riktig sone.

Deling av plandata er blitt mer effektiv

Norge digitalt plansatsing 2018-2021 er blitt evaluert og hovedkonklusjonen er klar: Deling av plandata fra kommuner til andre Norge digitalt parter er blitt mer effektiv.

Vis alle nyheter