Om Kartverket

Kartverket blei etablert i 1773 og er den eldste tekniske etaten i Noreg som framleis er i drift. Oppgåvene våre har endra seg i takt med digitaliseringa av samfunnet. Vi er ei moderne og innovativ verksemd med blikk for framtida.

Jobb- og karrieresider

Les meir om ledige stillingar i Kartverket og kva vi kan tilby på jobb- og karrieresidene våre. 

Arrangementer og kurs

Webinar: FoU-prosjekter i regi av Geovekst-forum

Med tema som BIM, laserdata og maskinlæring inviterer Geovekst-forum til webinar 1. februar 2022. Påmelding er åpen.

Kurs: Fra Vegnett til Elveg 2.0

I samarbeid med programvareleverandørene arrangerer Kartverket kurs i oppdatering av Elveg 2.0. Flere kursdatoer, fra 6. januar til 22. februar 2022.

Regionmøter for Innlandet fylke 2022

Datoer for årets regionmøter er fastsatt. Målgruppen er kontaktpersoner for Geovekst- og Norge digitalt-parter i regionene. Program og m.m. er under utarbeidelse. Flere detaljer kommer på nyåret.

Vis alle arrangementer

Nyheter

Fem sjøkart i nye utgaver

Hovedseriekart nr. 2, 54, 86 og 120 som dekker farvann i Vestfold, Helgeland, Troms og Hordaland, er utgitt i nye utgaver. Det er også havnekart nr. 483 Fedje - Mongstad. Kartene er oppdatert med mange lykteendringer. Tidligere utgaver av sjøkartene er nå ugyldige.

Soner for arbeidsgiveravgift

Fra 1. januar 2022 gjelder ny inndeling for arbeidsgiveravgiftsoner. Flere kommuner som ble slått sammen i 2020 har beholdt tidligere soner, tilsvarende tidligere kommuneinndeling. Norgeskart er tilpasset for å være et hjelpemiddel for arbeidsgivere til å finne riktig sone.

Kartlegging Trøndelag

Kartleggingsprosjektene vi startet opp i 2021 nærmer seg nå slutten, med leveranser av FKB-data og ortofoto i februar. Vi er også i oppstartsfasen på 4 nye prosjekt i 2022.

Vis alle nyheter
Del